Софийски балкони -  с това лаконично обяснения мъж споделя серия

...
Софийски балкони -  с това лаконично обяснения мъж споделя серия
Коментари Харесай

Софийски балкони предизвикаха тъга, гняв, но и разбиране в мрежата СНИМКИ

" Софийски балкони " -  с това сбито пояснения мъж споделя серия от фотоси в мрежата, където фрагментите получават сериозна известност и будят оживена полемика.  Ясен Джабиров споделя с обявата си във Фейсбук няколко фотоса, които са запечатали блокове в столицата. На тях виждаме обособени тераси, само че и цели жилищни здания.

А видяното събира разнопосочни реакции - поради това, което е на тях. От натурията по някои от балконите и цялостното положение на жилищните блокове мненията на столичани бързо се трансферират върху аргументите за установените гледки.

 Много от които наподобяват неособено приятни.

Има ли опрощение? Виновна ли е страната? Манталитет или липса на средства е повода? Тези въпроси разясняват столичани, пробвайки се да открият опрощение за видяното, само че и да номерят аргументите за какво е реалност.

За броени часове обявата събира стотици реакции. Някои от тях показват горест, други изненада, не липсват и реакциии на смях. Но фрагментите не оставят безучастни, а мненията не закъсняват. Вижте някои от мненията на столичани за фотосите, запечатали не бетонните здания, а домовете, в които живеят, радват се и страдат наши съграждани:
" Има хора, които са сами и възрастни, и няма по какъв начин да си създадат ремонт на стаите, какво остава за балкона. Жалко, че мафия е в целия механизъм за ръководство на страната ", написа Донеца Д.

  " Да бе, страната ви е винован, че не си чистите къщите ", на мнение е Николай И.
  " Да спрем с претенциите към страната! Хората са тези от които зависи! Държавата на никое място по света не чисти домове и тераси. Жалко,че сме толкоз безхаберни! ", счита и Светлана Д.
  " Това не е моята София. 33 година пагуба! Нищо не се поддържа. Не се поправят улици и тротоари, не се режат дървета, а за инфраструктура и канализация в новите квартали да не приказваме. Не са отговорни провинциалистите ", счита Вергиния П.  " Много ме кефят такива фотоси. Всеки път ми потвърждават, че не съм сбъркал, като избягах ", прибавя Атанас Ц.
  " Тъжно, само че за това има виновност и самият народ! Нека първо погледнем себе си. Не да търсим все в другия виновност, по този метод се вижда до къде сме стигнали ", отбелязва Петър П.  " Защо не си задавате въпроса за аргументите да има такива гледки? Или мисленето боли... ", отбелязва Мари П. А какво е Вашето мнение за споделените фрагменти? Снимки: Iassen Djabirov

               
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР